ÖĞRETİM ÜYEMİZİN BAŞARISITüm Duyurular
ARA

16-18 Kasım 2018 tarihleri arasında, Tayvan’nın Taipei şehrinde "Howard Civil Service International House"da, National Formosa Üniversitesi tarfından düzenlenen “International Conference on Engineering Tribology and Applied Technology” (ICETAT 2018) konferansında Yıldız TTO araçılığıyla Kobivasyon Üniversite-Sanayi Kamu işbirliği Modeli TÜBİTAK TEYDEB SADE projesi kapsamında Tayvan Teknoloji/Triboloji Derneği başkanı Prof. Dr. Chin-Chung Wei tarafından “En İyi Endüstri-Akademik Uygulama Ödülü”  Prof.Dr.Hakan KALELİ ve Tribor Ar-Ge firma sahibi Sayın Nuri Murat Özayman verilmiştir.

Çalışmalar Grafen Oksit ve Karbon Nanotüp gibi nano partiküllerin de süspansiyon halinde tutulmasını başarmış olup , patent ve proje başvurularımızla devam etmektedir. Ülkem ve üniversitem adına yaptığımız girdiler çıktı olarak geri dönmektedir.  Resimler için Tıklayınız